Slektsgransking – Ønsker du deg eit slektstre?

Drøymer du om å utforske dine forfedre og gjenoppdage di slektshistorie? Eg kan vere din guide på denne spennande reisa tilbake i tid. Uansett om du berre har eit glimt av eit namn eller om du ønsker å skape eit detaljert slektstre, kan eg hjelpe deg så langt det er mogleg.

Tenesta vår

Vi tilbyr eit utval av fleksible pakkar for slektsgransking, slik at du kan velje det som passar best for dine ønskjer. Våre pakkar startar på 600 kroner per time for dei første 10 timane, og 500 kroner per time etter dei 10 første. Tidsbruken kan variere avhengig av kompleksiteten i slektsgranskinga i dei aktuelle områda du ønsker å utforske. Her tilpassar vi oss dine ønskjer.

Erfaring og kompetanse

Med lang erfaring i slektsgransking har vi kompetanse til å hjelpe deg med å finne svar og forstå meir om dine forfedres liv og historie. Vi har laga fleire slektstre tidlegare og kan hjelpe deg med å knyte trådar tilbake i tid.

Kontakt oss i dag

Dersom du er interessert i å starte eller utvide ditt slektstre, ta gjerne kontakt med oss. Vi ser fram til å hjelpe deg med å gjenoppdage og dokumentere dine røter, og skape ei slektshistorie som kan delast med slekt og komande generasjoner.

Ta kontakt!

990 17 158

fjorddna@gmail.com

Elvavegen 6, 6104 Volda

Følg oss på sosiale medium

Du godtek at vi kommuniserer med deg på e-post når du sender inn dette skjemaet.