Vi treng DI hjelp!

Er du interessert i å vite meir om kvar våre felles anar kom frå, eller vil få testa fars- og morslinjer frå Søre Sunnmøre (og omegn)? Vi treng donasjonar til nye testar og oppgraderingar av eksisterande testar for å kunne dukke djupare ned i vår felles historie.

Om du er ein del av ei bedrift som ynskjer å sponse oss, er de hjarteleg velkomne til det. Send oss ei melding, så avtalar vi korleis vi profilerar bedrifta på sida her.

Annonse

Du donerar via linken under – då kjem du til Norgesprosjektet si fylkesside for Møre og Romsdal. Trykk på «Donate»-knappen og følg instruksjonar vidare. Det er valfritt beløp – alle monner drar! Om du ynskjer å donere til eit særskild prosjekt eller t.d. ei bygd, er der moglegheit for å skrive dette inn. Tusen takk! 🙂https://www.familytreedna.com/groups/norway-mro/about (trykk Donate)